Het Bedrijf

Aarnink Vleeswaren is sinds 1935 een begrip als het gaat om het produceren van ambachtelijke grill- en vleeswaren. Of het nu gaat om beenham, drooggezouten speksoorten, vers bereide gebraden vleeswaren, rundervleeswaren, worstsoorten, een gevuld speenvarken of een complete os aan het spit… bij Aarnink wordt alles met smaak bereid, gebruikmakend van de meest hoogwaardige ingrediënten.

 

 

 

 

 

 

 

 

De ambachtelijke bereidingswijze volgens eeuwenoude recepturen, staat garant voor authentieke smaaknuances die de consument vrijwel direct associeert met ‘de smaak van vroeger’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Wij leveren een exclusief aanbod van bijzondere gegaarde vleessoorten.

 

 

 

 

 

 

 

 • Producten die zich duidelijk onderscheiden van de massa.

 

 

 

 

 

 

 

 • We bereiden zelfs regelmatig speciale grill- en vleeswaren specifiek op basis van de wensen van de klant.

Geschiedenis

Ton Aarnink, de oprichter van Aarnink vleeswaren, draait al meer dan 50 jaar mee in het slagersvak. Ooit begonnen als keurslager produceert en levert hij nu hoogwaardige, smaakvolle voorgegaarde vleessoorten en gerechten ‘met de smaak van vroeger’. Het exclusieve karakter van onze in eigen huis gegaarde en bereide producten, maakt dat Aarnink Vleeswaren een totaalconcept kan aanbieden op het gebied van ambachtelijk geproduceerde vleeswaren.

 

 

 

 

 

 

 

Daar waar andere aanbieders eerst naar de prijs kijken en vervolgens naar het assortiment en de kwaliteit, kiest Aarnink juist voor de omgekeerde aanpak.

 

 

 

 

 

 

 

Bij ons komt de kwaliteit op de eerste plaats. En daarnaast bieden wij gewoon meer keus en meer variatie. Want verandering van spijs doet eten. Bovendien zijn ambachtelijk bereide vleeswaren gewoon lekkerder. Je proeft het verschil direct!

“Juist het exclusieve karakter van onze in eigen huis gegaarde en bereide producten, zorgt ervoor dat wij een niche markt kunnen bedienen”

- Ton Aarnink

Ambachtelijk bereid

Alle grill- en vleeswaren van Aarnink Vleeswaren kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit, maar vooral door de ‘smaak van vroeger’. Bij ons vindt u alleen maar gemotiveerde smaakbewakers en leermeesters die ook de nieuwkomers vertrouwd maken met ‘de kneepjes van het vak’. In een gemoedelijke sfeer produceren wij de lekkerste vleeswaren! Bovendien worden onze klanten altijd persoonlijk te woord gestaan en worden de bestellingen zo veel mogelijk door onze eigen chauffeurs afgeleverd. Ons bedrijf kent een nuchtere  mentaliteit: wij doen gewoon wat wij beloven!

Productie

Vanuit onze locatie in Meppel wordt het veelzijdige assortiment vlees- en grillspeciliteiten op ambachtelijke wijze geproduceerd. Passie en ambacht staat bij ons hoog in het vaandel. Middels onze moderne productiefaciliteiten bewaken wij diverse smaken van Aarnink Vleeswaren.

Kwaliteit

Uiteraard staat de hoogste graad van hygiëne en vakmanschap hoog bij ons in het vaandel. Aarnink Vleeswaren investeert daarom regelmatig in de nieuwste machines en de beste mensen! Onze productiemethoden en bereidingstechnieken voldoen uiteraard aan de HACCP en FSSC 22000 higher level normen. Onze authentieke geur en smaak wordt gegarandeerd middels onze high-tech braad-gaar & grill kasten.

Blijf op de hoogte

  Deksels_Website_Element
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text.

  Start typing and press Enter to search